Forslag: Bevar skovbund

Strib den 28.05.2021

Forslag til behandling på grundejerforenings generalforsamling fredag den 11. juni 2021 i Strib Forsamlingshus.

Til Stribgårdens Grundejerforening.

Vi vil gerne foreslå, at man undlader at fjerne bunddækket i den lille egeskov for enden af Færgegårdvej.

IMG_0188 IMG_0190 IMG_0191

Vi vil gerne fremme biodiversiteten i stedet for at ødelægge den, som man har gjort de tidligere år.

Erik og Inger

Færgegård 81.

Sendt fra min iPad

Dette indlæg blev udgivet i Indkomne forslag. Bogmærk permalinket.

1 Response to Forslag: Bevar skovbund

1. Kristian Madsen skriver:

Bestyrelsens motivering:

Bestyrelsen vil gerne bibeholde muligheden for at kunne vurdere og gennemføre en nænsom beskæring af større vækst i underbunden ved egetræerne. Beskæringen sker alene for at skab tryghed og oversigt for de mange skolebørn der bruger stien på deres vej til Strib skole. Så der er ikke tale om at biodiversiteten i underbunden lider skade.

På øvrige beplantninger i området ved Stribgårdvej, Carl Nielsens Vej og Jacob Gades vej gennemføres der ingen beskæring af beplantningen.

Bestyrelsen er meget opmærksom et godt miljø for dyr og planter i vores grønne fællesarealer.